?

Log in

 
06 August 2008 @ 05:52 pm
Van egy ötletem: mit szólnátok, hogyha amikor újra indul a Lost, itt mindig ki lehetne beszélni az aktuális epizódokat? Mindig lenne egy post, ahova jöhetne élménybeszámoló, véleményezés, WTF-ozás ezerrel.
Ha benne vagytok, elindíhatjunk az 5. évad kezdetekor, illetve akkor is, amikor az AXN végre méltóztatik folytatni a 4. évadot.

Addig is szerintem sort keríthetünk egy 4. évad kibeszélésre itt, ebben a postban. Kinek hogy tetszett a legutóbbi évad? A pollból látom, hogy a többség már végeztt vele, de azért természetesen mindent cut mögé fogok tenni.

Aki még nem végzett a 4. évaddal az csak saját felelősségre kattintson, kommentben persze minden 4. évadra vonatkozó spoiler mehet, mert ez itt most egy spoiler zóna.

Hogy beindítsam a beszélgetést először összefoglalom, én hogy láttam ezt az évadot.
we have to go back!Collapse )


Hát ez volt nekem a 4. évad. Nektek? Jöhetnek a vélemények bőven, hosszan, röviden, ahogy csak akarjátok. Discuss!
Tags:
 
 
Jacob is: curiouscurious
 
 
06 August 2008 @ 03:29 pm
:) Lehet, hogy nem a legjobb időpontban indult újra ez a comm.,  se magyar, se amerikai vetítés, se semmi.:D Na de majd..!
Addig is egy kis eyecandy Josh Holloway személyében, itt a cut mögött. Cut elég nem merem kitenni, mert elég érdekesen néz ki, és ha ez esetleg spoiler....:D
 
 
Jacob is: lazylazy
 
 
31 July 2008 @ 06:32 pm
Üdv minden tagnak!
Gondoltam, hasznos lesz ezt a pollt megejteni már az elején, hogy képben legyünk ki hol tart, ez a spoilerekhez is ad majd némi támpontot, melyik évad eseményeinek kitárgyalása kerüljön cut mögé, és melyik nem. (ha pl. már mindenki látta a teljes 4. évadot, akkor az nem számít spoilernek, de ez majd most kiderül)

Szavazzatok!

Poll #1232811 Hol tartasz a Lostban?

Hol tartasz a Lostban?

Az amerikai vetítéssel egyidőben nézem, vagyis várom az 5. évadot
14(82.4%)
Ott, ahol az AXN, ahol abbahagyták a szemetek a 4. évad közepén
3(17.6%)
Ott, ahol az RTLKlub, várom a 4. évadot
0(0.0%)
Máshol, kommentben kifejtem
0(0.0%)
Tags: ,
 
 
30 July 2008 @ 10:14 pm

Üdvözlet minden régi és új tagnak!:)

Újra itt, a lost_hu  -n, és remélem, a második nekifutás már sikeresebb lesz.:) 2005-ben született a közösség azzal a céllal, hogy legyen egy hely a magyar LOST rajongóknak is itt az LJ-n, de aztán - ahogy az én lelkesedésem is csökkent - a community kihalt. Majd' három évig tartott, mire újra rátaláltam a fandomra, de most tettre készen élesztettük fel újra ezt a helyet, és ezúttal nem fogom/nem fogjuk hagyni elveszni.;)

Ha van kedved, CSATLAKOZZ! Néhány rövid és érthető szabályunkat megtalálod a profilban, légyszíves olvasd el mielőtt/miután beléptél!És persze nem tilos minket reklámozni:
Maintainers:
doctors_girl és fircyca
Tags:
 
 
Jacob is: hopefulhopeful